Minusta

Olen Satu Tillaeus, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, mindfulness-valmentaja (koulutuksessa) sekä kasvatustieteen maisteri ja oman henkisen polun kulkija.

Tielleni on mahtunut iloa ja surua, onnistumisia ja haasteita, niin kuin useammalle meistä. Nämä kokemukset ovat herättäneet minussa vahvan halun auttaa muita. Olen kuunteleva ja keskusteleva terapeutti ja ohjaaja. Ihmisen kokonaisvaltaisuus on minulle tärkeä lähtökohta auttamistyössä. Työotteeni on myös ratkaisukeskeinen ja vuorovaikutteinen. Aseta oma hyvinvointisi etusijalle!

Ota rohkeasti yhteyttä!


Asiakaskokemuksia:

Kokonaisuutena hieno kokemus ja matka. Sain ajatuksia selkeämmäksi ja monia hyviä työkaluja haastaviin tilanteisiin. Keskustelut hyvin lämminhenkisiä ja ihanaa jutella henkilön kanssa joka todella kuuntelee sinua. Kiitos!
Nainen 46v.


 Satu on kuunteleva ja osaava, hänen avullaan näin heti ratkaisuja. Koin että sain apua. Olin ensimmäistä kertaa keskustelemassa. Itselleni se tuotti vaikeuksia aluksi, mutta helpottui nopeasti turvallisessa keskusteluympäristössä.
Nainen 34v.


Minun oli helppo kertoa asioistani terapeutille ja koin, että työskentelyllä oli selkeä tavoite. Koin, että tulin kuulluksi.
Mies 56v.


Kiitos sinulle, sain tästä merkittävästi irti. Ohjasit joustavasti ja pehmeästi uusiin avattaviin aiheisiin ja käsittelit ne hienosti, luoden antoisaa & avointa, hymistelemätöntä keskustelua ja paljon uusia oivalluksia. 
Nainen 42v.


Koulutukset ja tutkinnot:

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti

Mindfulness-tunnetaitovalmentaja - koulutuksessa
Kasvatustieteen maisteri 
Erityisluokanopettaja
Mininepsy - neuropsykiatrisesti oireilevien nuorten ratkaisu- ja voimavarasuuntautunut kohtaaminen
Askeleittain - sosiaalisen kehityksen ja tunnetaitojen opetusohjelma
Kiintymyssuhteiltaan traumatisoituneet lapset, käytösmallit ja kokemusmaailma
Työkalupakki lasten ja nuorten käytöspulmiin - psykososiaaliset interventiot
Lions Quest
Huomaa Hyvä; positiivinen pedagogiikka


Asioilla on
tapana järjestyä!